Felhasználási Feltételek

Azzal, hogy felkeresi a https://www.hamikalauz.hu oldalt (továbbiakban: “Weboldal”), elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket:

 1. A Weboldalon található tartalom, a hírlevél sorozatok, letölthető tanulmányok, fotók Molnárné Végh Zsuzsanna (továbbiakban: “Szerző”) szellemi tulajdonát képezik és a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogi védelem alatt állnak.
 2. A Szerző írásos engedélye nélkül tilos a Weboldal tartalmának részleges vagy teljes felhasználása, átdolgozása, többszörözése, terjesztése, bevételszerző tevékenységre való felhasználása.
 3. A Weboldal tartalma csak úgy használható fel, ha ahhoz a Szerző előzetesen írásbeli hozzájárulását adta. Ezen esetekben kötelező megjeleníteni forrásként a Szerző nevét és a Weboldalt és csakis a Szerző által engedélyezett tartalom használható fel az írásbeli hozzájárulásban meghatározott módon.
 4. Ezen feltételek megsértése esetén a Szerző követelheti a jogsértéssel való felhagyást. A jogsértés büntető és polgári jogi eljárást vonhat maga után.

 

Felelősség kizárása:

 1. A Weboldalra feltöltött termékekről szóló minden információ harmadik személy terméke, kivéve, ha ennek ellenkezőjét a Szerző kifejezetten írásban jelöli. Ennek megfelelően a Weboldalra feltöltött információk tartalmáért a Szerző minden felelősségét kizárja.
 2. A Weboldalra feltöltött termékekről szóló minden információ kizárólag tájékoztató jellegű, azok megbízhatóságáért, pontosságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a Szerző nem felel.
 3. A látogatók által elhelyezett véleményekért, hozzászólásokért a Szerző nem vállal felelősséget, azokkal kapcsolatban jogosult azokat vagy azok részeit belátása szerint szerkeszteni. A látogatók által elhelyezett véleményekért, hozzászólásokért az elhelyező személyeket terheli a felelősség. Amennyiben valamely vélemény vagy hozzászólás harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, akkor a Szerző azonnal eltávolítja a vitatott tartalmat.
 4. A Szerző a Weboldal bármely tartalmát bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül módosíthatja. A Weboldalon megjelenő bármely tartalom aktualizálásáért a Szerző nem vállal kötelezettséget.
 5. A Weboldal tartalmazhat harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is, melyek tartalmát a Szerző nem ellenőrzi, így nem is felelős ezen weboldalak tartalmáért.
 6. A Szerző harmadik személyek áruira illetve szolgáltatásaira vonatkozó hirdetéseket és reklámokat futtathat a Weboldalon, melyek tartalmát nem ellenőrzi; így nem is felelős ezen hirdetések és reklámok tartalmáért.
 7. A Weboldal használatának bárminemű kockázatát kizárólag a felhasználó viseli. A felhasználó tudomásul veszi, hogy a Weboldal a Világháló (world wide web) nyílt hálózatán működik, mely hálózat nem minősül biztonságosnak.
 8. A Weboldal Szolgáltatója nem szavatolja, hogy a Weboldra történő belépés vagy annak használata mindenkor zavartalan, megszakításmentes és hibamentes lesz; továbbá hogy a Weboldalon elérhető anyag mindenkor hiba-, vírus-, illetve bármilyen egyéb káros tartalomtól mentes lesz.
 9. A felhasználó viseli a Weboldalon megjelenő, az azon keresztül elérhető bármely tartalom használatából eredő őt ért minden vagyoni és nem vagyoni kárt, költséget és egyéb következményt.
 10. A felhasználó kijelenti, hogy cselekvőképes, amennyiben pedig nem az, vagy korlátozottan az, a honlapot a törvényes képviselője jóváhagyásával használja.
 11. A felhasználó tudomásul veszi, hogy a felhasználási feltételeket a Szerző bármikor megváltoztathatja, erről a felhasználó külön értesítést nem kap, a Weboldalt mindig az aktuális felhasználási feltételek alapján veszi igénybe.

 

Amennyiben érdeklődik cikkeim, oldalam iránt, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az info@hamikalauz.hu e-mail címen keresztül!