A https://www.hamikalauz.hu oldal (továbbiakban: “Weboldal”) használata során a felhasználók által megadott adatok kezelője, valamint feldolgozója Molnárné Végh Zsuzsanna (továbbiakban: “Adatkezelő”).

Az Adatkezelő a hírlevél feliratkozáskor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az adatvédelmi elvek kialakításakor figyelembe vette az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik az Adatkezelő által küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással.

A Weboldalon kezdeményezett feliratkozás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását a Weboldal adatbázisába való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához.

Az adatkezelés helye az Adatkezelő mindenkori székhelye.

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-102258/2016